مشاوره حقوقی رایگان - ضرورت اخذ توضیح

سلام وقتتون بخیر
ما یک پرونده داریم که شخصی در مورد یک پلاک ثبتی از ما شکایت تصرف عدوانی کرده با مدارکی که ارایه دادیم و اینکه برای این پلاک ثبتی چند سال پیش کارشناس ثبت نظر داده بودن اعلام کرده بودن که زمین مورد بحث در تصرف خودشان است ولی این اقا اصرار دارد که زمین در دست ماست درضمن شکایت ایشان تصرف عدوانی حقوقی است یعنی سندی هم ندارند
اما نمیدانم چرا قاضی محترم الان دوبار است که فقط زمان رسیدگی تعیین میکند و حکم نمیدهد
و متن نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید را در روند پیگیری پرونده ثبت میکنند
ممنون میشم که راهنمایی کنید این جریان تا چه زمانی طول میکشد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه تقاضای تسریع در رسیدگی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید.
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست تا زمانیکه قاضی علم پیدا کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده معد و آماده صدور رای باشد قاضی مکلف به صدور آن است اما اگر به نظر او دلایل کافی برای اثبات و صدور رای نباشد شما می توانید در این فاصله دفاعیات خود را ارائه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمان دقیقی نمیتوان معین کرد تا وقتی که قاضی به یقین برسد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

جریان دادرسی و صدور حکم بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد و مهلتی نمی توان برای ان تعیین کرد هر زمانکه قاضی پایان رسیدگی را تشخیص دهد مبادرت به صدور حکم می نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مقام قضایی تا زمانی که به اقناع نرسیده باشد می تواند تجدید جلسه کند و بعد از کسب اطلاعات لازم رای خواهد داد لیکن شما برای تسریع می توانید ضمن لایحه ای به شعبه مربوطه درخواست تسریع در روند رسیدگی را داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک تشخیص و دستورات قاضی است . زمان برای رسیدگی و تعیین تکلیف آن مشخص نیست.می بایست روند قانونی طی شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برویدوباارایه مدارک به قاضی توضیح دهیدتاحکم به بطلان دعوایش دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در جلسه دادرسی با ارائه دلایل و مستندات و با تنطیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی یک بررسی تخصصی و انحصاری میطلبد در کنار اینکه بررسی اسناد و مدارک صورت می‌گیرد اظهارات شما نیز اخذ و در نهایت جمع بندی میکنیم

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فرایند رسیدگی ممکن است به دلایل مختلفی طولانی شود و قابل پیش بینی نیست و حتما باید پرونده و رند کار بررسی دقیق شود تا بتوان اظهار کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
منتظر ابلاغ بمانید و با مدارکی که در دست دارید در جلسه دفاع کنید وقت نظارت برای دفتر شعبه است که پرونده از ردیف خارج نشود
تازمان ابلاغ رسیدگی منتظر بمانید
طول کشیدن بستگی به مجتمع قضایی و شعبه دارد هر شهر و هر دادگاه و هرشعبه بسته به میزان پروندها طول میکشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زمان قابل پیش بینی نیست.وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

شکایت کیفری و دادخواست حقوقی مبنی بر رفع تصرف عدوانی دو موضوع کاملا متفاوت می باشد که نحوه رسیدگی به هر کدام متفاوت است ....

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام حضورا از شعبه پیگیر باشید و عنداللزوم به مراجع بالاتر مراتب را اعلام نمایید.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

قطعا با همکاران وکیل به صورت حضوری مشورت نمایید تا ایشان با پیگیری حضوری از روند پرونده آگاه و اقدامات مقتضی انجام دهند.منتظر نمانید که میتواند آار جبران ناپذیری به همراه داشته باشد

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به سرپرست محترم مجتمع قضايي مراجعه نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد بستگی به نظر قاضی دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر قاضی و اقناع نظر وی دارد چنانچه پرونده معد رای باشد به شما ابلاغ می گردد وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه میباشد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با مراجعه به دفتر شعبه مرجوع الیه قابل پیگیری موضوع می باشد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین مدت زمان رسیدگی امکانپذیر نمی باشد