مشاوره حقوقی رایگان - گواه دروغ

همسر من دکتر هست و برای اعسار مهریه ادعا کرده که 6 تومن حقوق میگیره و دو نفر به عنوان گواه امضا کردند. من میتونم بابت گواه دروغ از این دو نفر شکایت کنم؟ باید اول ثابت کنم که حقوق ایشون خیلی بیشتره یا خود شکایت کفایت می‌کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید در مقام مدعی ادعای خویش را اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که حقوقش خیلی بیشتر می توانید شکایت کنید
برخی از پزشکان که اول کار باید طرح خود رو بگذرونند اولش حقوق کمی دریافت می کند .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد