مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهود

سلام در رای صادره از طرف دادگاه مشخص شد که یکی از دلایل محکوم شدن بنده به دیه شهادت شهود بوده که علاوه بر اینکه در ضرب و جرح بنده دست داشتند و بنده حکم قطعی دارم از دادگاه برای ضرب و جرح و فحاشی در اظهاراتشون به عنوان شهود دروغ و کذب بیان کردند که با فیلم دوربین قابل اثبات هست فیلم توسط مامور تجسس کلانتری خارج نویسی شده که در گزارش حضور این خانم ها را حذف کرده و نزاع دسته جمعی رو نزاع دو نفر مقابل هم گزارش کرده تا خانم ها بتوانند شهادت بدهند که از مامور هم شکایت کردیم سوال بنده این هست در مرحله ی صدور کیفر خواست برای شهادت دروغ و خارج نویسی فیلم میتوان جلوی اجرای حکم پرداخت دیه را گرفت یا باید رای دادگاه باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه درخواست خود را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادعاهای طرفین در مرحله دادسرا تصمیم مقتضی از سوی مقام تحقیق صادر و پرونده جهت پروسه بعدی وارد دادگاه کیفری 2 می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده مطابق اظهارات و ادعاهای طرفین در مرحله دادسرا بررسی می‌شودسپس پرونده برای رسیدگی بیشتر و صدور حکم به دادگاه ارجاع داده می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید رای دادگاه به طریق مقتضی نقض شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حکم قطعی باید اجرا گردد

شما باید شکوائیه شهادت کذب را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد باید اجرا شود...