مشاوره حقوقی رایگان - تخریب

با سلام و تقدیم احترام
ضمن تشکر از زحمات شما
قاضی پرونده حکم بر محکومیت برادر زنم که درب بنده را تخریب کرده بود داده، شش میلیون جزای نقدی و بعد جزای نقدی تخفیف داده شده و تبدیل شده به سه ماه محرومیت از فعالیت های اجتماعی
درب بنده که تخریب شده هنوز درست نشده، قاضی خسارت وارده را نادیده گرفته. لطفا بفرمایید در تجدید نظر امکان گرفتن خسارت وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید اعتراض کنید تا در دادگاه تجدید نظرخواهی شود اما نتیجه مشخص نیست