مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

من چند وقت پیش ماشین خریدم تمام مدارک را گرفتم ولی وکالت گفت هروقت خواستید میدم به شما حالا جواب گوشیش را نمیده
آیا میشه بدون وکالت تعویض پلاک انجام بدم؟؟کمنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان پذیر نیست یا با ید شخصاایشان حاضر شوند یا وکالت محضری اخذ ویا از طریق مراجع قضایی الزام به تعویض و فک پلاک را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با ارائه قولنامه دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید مالک را در زمان تعویض پلاک همراه ببرید و یا وکالت بگیرید . در غیر این صورت دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید