مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام سال 98 یک دستگاه پژو پارس از طریق بنگاه خریدم ولی برام وکالت تعویض پلاک نداد بعد با شماره ای ک داخل سند بود تماس گرفتم پسر صاحب سند جواب داد ک باید چک های ما ک داخل نمایندگی هسش بگیرین تا من وکالت بدیم ک ب دلیل کرونا واین ک یه شهر دیگه بود نتوانسم این کار انجام بدم تا چند مدت قبل فهمیدم صاحب پلاک فوت کردند و باز با پسر ایشان تماس گرفتم گفتند ک در فلان تاریخ بیاین بنگاه من همه وراث را میاورم تا وکالت بدهند در تاریخ مقرر به دفتر خانه ای ک قرار داشتیم رفتیم ولی اون بنده خدا نیومدن و جواب تلفن منو هم ندادند درضمن تمامی مدارک نزد من هسش حالا من باید چکار کنم؟ پیشاپیش مممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تعویض پلاک

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مطرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا باید عرض شود انجام معامله شما با بنگاه، چنانچه بنگاه دار وکالت فروش از مالک اصلی نداشته باشد،معامله شماصحیح نبوده است. از سوی دیگر شرایط ومفاد مبایعه نامه شما با بنگاه مشخص نیست و معلوم نفرمودید آیا مبایعه نامه بین شما و بنگاه است یاخیر؟ اگر هست چه شرایطی دارد . بهتره است مدارک خود را حضوری به وکیل دادگستری در محل خودتان نشان دهید تا راهنمایی صحیح انجام شود . در ضمن وجود سند اتومبیل نزد شما دلیل بر وقوع معامله نیست . با وکیل مشورت حضوری نمایید اگر لازم باشد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیل علیه بنگاه و وراث مالک اصلی تقدیم دادگاه داده خواهد شد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما می بایست ابتدا به طرفیت شخص 1 اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مطرح کنید بهتر است اول اظهارنامه بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک‌ پلاک‌ به طرفیت وراث به استناد قرارداد و گواهی انحصار وراثت دهید‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را به طرفیت تمام وراث مطرح نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدون وجود وکیل کنار خود هیچ اقدامی نکنید ولاغیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم قضایی اقدام نمایید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاع بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

الزام به تنظیم سند و فک پلاک به طرفیت تمام وراث بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قرارداد بر علیه وراث طرح دعوا کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چون خرید شما از بنگاه بوده ابتدا اظهار نامه به بنگاه دهید چنانچه پاسخی واصل نگردید شکایت الزام به تنظیم سند به طرفیت شخص بنگاه دار نمایید

احسان چوبینه

جناب آقای احسان چوبینه :

سلام ابتدا اظهار نامه مبنی بر فک پلاک و تنظیم سند رسمی و بعد تنظیم دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،به طرفیت کلیه وراث،درخواست تنظیم سند نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک

مطرح کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به تنظیم سند علیه وراث متوفی باید مطرح کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات وقوع عقد بیع

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
بایدبه طریق حقوقی دادخواست تنظیم سندرسمی تقدیم کنین

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای صدور گواهی حصر وراثت مالک خوردو را نمایید سپس دادخواست الزام به تنطیم سند و فک پلاک بطرفیت کلیه وراث مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند /فک پلاک به طرفیت وراث مطرح نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تعویض پلاک