مشاوره حقوقی رایگان - اجرا

باسلام و احترام
پیام اومده شماره پرونده شما.. با شماره بایگانی..به شعبه 1 اجرا شورا واصل شد درحالیکه اصلا قبل این ابلاغ دادخواست و جلسه رسیدگی ای نیومده چطور ممکنه؟و اینکه شعبه شورا منظور اجرای شورای حل اختلافه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه عدل ایران قسمت پیگیری پرونده میتوانید از جزییات رسیدگی پرونده خبر با خبر شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سرشماره ارسالی پیامک شماره شخصی نیست، به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید