مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین

سلام. من سال 99 زمینی خریدم درحال حاضر سند زمین با پدرمه با هم بحث کردیم و مشکل داریم ایا میتونه بدون حضور من سند رو بنام خودش بزنه؟ و تهدید کرده ک یکی دیگه رو بجات میبرم ک امضا کنه میشه چنین کاری انجام داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند به نام شما باشد کاری نمی تواند انجام دهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر سند به نام شما باشد کاری نمی تواند انجام دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر قانونا خیر مگر از مالک که شما باشید وکالت داشته باشد
سوال دارای ابهام است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امضا از طریق کارشناسی قابل تشخیص هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بنامتان است و وکالتی از شما ندارند نمی توانند اقدامی داشته باشند
در این صورت جعل صورت گرفته و قابل شکایت می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جرمه این کار، شما دادخواست استرداد سند مالکیت امانی را مطرح کن

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام خیر شخص دیگری را نمی تواند به جای شما ببرد ولیکن اگر وکالت به شما داده باشد و قابل عزل باشید، می تواند عزل کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلان چنانچه سند به نام شما باشد این امکان وجود ندارد