مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

در یه شرکت خصوصی که متعلق به یکی از اقوام نزدیکه به عنوان مترجم شروع به کار کردم. قرار گذاشتیم که حقوق قانون کار بده و بیمه هم بکنن من رو ولی بنا به اعتمادی که بهشون داشتم، قراردادی ننوشتیم و همینطوری شروع به کار کردم. سه ماه کار کردم، بعد به خاطر اینکه حقوقم رو ندادن دیگه کار نکردم باهاشون. قراردادی ندارم ولی یه کاغذ با مهر شرکت به من دادن که من به مدت سه ماه و با وظیفه مترجم براشون کار کردم.
الان متوجه شدم میتونم با اون کاغذ شکایت کنم و حقوقم رو بگیرم.
ولی مدیر شرکت بهم گفت اگه ازش شکایت کنم، اون هم از من شکایت میکنه و همه کارمندهاش رو هم مجبور میکنه بیان و شهادت بدن که من اصلن توی شرکت کار نکردم و مهر رو دزدیدم و مدرک جعلی درست کردم. یا اینکه میگه چون رابطه فامیلی داریم، یه کاغذ الکی داده که من ازش به عنوان رزومه برای خوب شدن سابقم استفاده کنم و اصلن اونجا کار نکردم!! آیا چنین چیزی ممکنه؟ یعنی با ادعای یک نفر و شهادت کارمند ها به اجبار کارفرما، میشه کسی رو محکوم به دزدی کرد؟؟
من فقط نهایتا دو نفر از کارمندان اون شرکت (که البته الان دیگه اونجا کار نمیکنن) رو دارم که بیان شهادت بدن من واقعن اونجا کار میکردم. البته اونا هم فقط میگن که من اونجا کار میکردم و میگن که اگه شهادت بدیم، میگیم در جریان قرارداد نبودیم.
به نظرتون میتونن منو محکوم به دزدی کنن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت هر کس ادعایی را مطرح کند بار اثبات ان ادعا بر عهده خودش است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مدعی باید دلایل قانونی و مستند به دادگاه ارائه کنید