مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ماموريت آموزشی تمام وقت

با سلام و خسته نباشيد بنده به دليل ازدواج و به شغل همسرم از استان همدان به استان تهران منتقل شده ام در اين فاصله به جهت قبولی در دانشگاه در مقطع دكترا درخواست ماموريت آموزشی تمام وقت داده ام فرزند جانباز متوفی بيست و پنج به بالا هستم. اداره با ماموريت پاره وقت من موافقت كرده اند چون منزل ما همدان نيست من نميتونم از ماموريت پاره وقت استفاده كنم آيا ميتونم ديوان اعتراض كنم و ماموريت تمام وقت بگيرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال پس از دریافت مجوز انتقالی به اداره محل کار شهرستان واقع در دانشگاه محل تحصیل و سکونت برای شرکت در کلاسهای دانشگاه (چنانچه مرخصی استحقاقی شما تمام شده است) از مرخصی بدون حقوق بهره مند شوید که این روش از لحاظ شرعی به صواب (درستی) نزدیکتر است و اشتغال ذمه ای در پی ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بعید می دانم دیوان با نظر شما موافقت نماید زیرا ارتباط کاری شما با اداره به صورت پاره وقت مورد تایید قرار گرفته و آنها از وظیفه خود تخطی ننموده اند