مشاوره حقوقی رایگان - تاتو صورت

سلام وقت بخیر.
ببخشید چندماه پیش خانم آرایشگری که داخل منزل آرایشگری می‌کنه تاتو رژگونه زدم و این خیلی تخصص رژگونه نداشت الان بطور فجیح زیبایی صورتم زشت و زننده شده خودش هم می‌دونه که خرابکاری کرده ولی خیلی بیخیال هستش من چیکار کنم که اون منو ببره دکتر یا هزینه دکتر منو قبول کنه حالا هرچی میگم منو ببر دکتر اینو پاک کن بهانه میاره
میتونم ازش شکایت کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از اتحادیه و صنف مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در این خصوص ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید اکثر موضوعات از طریق اتحادیه حل می شود در غیر اینصورت میتواند شکایت کنید