مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام اگه مردی چک بابت مهریه داده باشه و آخر خرداد باشه اما وصول نشده و پاس نکرده باشه خانم تا چقدر وقت داره که روی چک اقدام کنه بعد اجرای دادگاه میشه اقدام کرد یا باید دادخواست حقوقی داد یا میشه کیفری به عنوان چک بلا محل اقدام کرد ؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

6 ماه از تاریخ سررسید اخذ گواهی عدم پرداخت و 6 ماه از تاریخ گواهی برای شکایت کیفری برای شکایت حقوقی هر زمان امکان شکایت و مطالبه وجه چک‌هست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کیفری تا ششماه و حقوقی محدودیت زمانی خاصی ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براچک وقتی کیفری اقدام می کنند که چک وعده دار نباشد .بایت حقوقی هم در فاصله 15روز اقدام به برگشت کنید وبعد ان دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست اجرائیه بدهید یا دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید چک را فرم بزنید و از طریق دادگاه دادخواست دهید تا دراجراییه ثبت توقیف اموال صورت گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست حقوقی باید داد چک صیادی باشد باید تقاضای صدور اجرائیه نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب صورت حقوقی میتوانید درخواست اجراییه نمایید تا اموالش توقیف شود