مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پارکینگ ثبت شده در سند تک برگی

باسلام و عرض ادب.
اینجانب یک واحد آپارتمان مسکونی به انضمام پارکینگ و انباری خریداری نمودم که پس از آماده شدن پایانکار و صورتجلسه تفکیکی سند را انتقال رسمی دادند و پس از مدتی متوجه شدیم قسمتی را که بابت پارکینگ واحد من و همسایه دیگر در سند اختصاص دادند دارای مشکل است و قابلیت پارک نمودن 2 دستگاه خودرو در آنجا را ندارد.
پس از بررسی های بعمل آمده و مطالعه نقشه مصوب شهرداری و جواز و پایان کار و سند تک برگی متوجه شدیم که قضیه بدین صورت است.1_ فاصله بین 2ستون 4/20 متر است که مهندس شهرداری و اداره ثبت اسناد 4/50 متر فاصله بین ستون ها را گزارش کرده است تا سازنده ساختمان در آن قسمت دو واحد پارکینگ تامین نماید
در صورتیکه مهندس شهرداری و نظام مهندسی و ثبت اسناد بنفع مالک اولیه گزارش خلاف و غیر واقعی تنظیم کردند که موجب تضییع حقوق خریداران شده است
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانیم به حقوقمان برسیم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، به نظرم اینگونه نیست که اعلام می فرمائید . به نظرم در پیاده سازی و انطباق صورتمجلس تفکیکی با پارکینگ مورد نظر مرتکب اشتباه محاسباتی شده باشید . ظن خود را می توانید از طریق نظریه کارشناسی رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان که صلاحیت پیاده سازی حدود اربعه ملک را در محل داشته باشد به یقین تبدیل نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای این منظورتأمین دلیل کنیدوعلیه فروشنده دادخواست بدهید.موفق باشید