مشاوره حقوقی رایگان - وظایف بازپرس

آیا بازپرس موظف است به موارد اتهامی دیگری در پرونده که بعدا مطرح کردم و مدارک ارایه نمودم رسیدگی کند قبل از صدور قرار مدارک دیگری در ارتباط با جعل در پرونده دیگری توسط همین شخص ارایه دادم قبول نکرد و گفت فقط به انچه ابتدا شکایت کردی رسیدگی می کنم ایا مجاز است بازپرس به موارد اتهامی دیگر که ارایه نمودم رسیدگی نکند

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.میتوانید دوباره پیرو شکایت قبلی شکایت کنید تا به همان شعبه ارجاع شود

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

بله بازپرس شما رو به طرح شکایت جدید راهنمایی میکنه اما شما میتونید در شکواییه مطرح کنید که پرونده دیگری مرتبط با شخص خاص در شعبه دیگری دارید که پرونده جدید شما به همون شعبه قبلی ارجاع و رسیدگی همزمان انجام بشه