مشاوره حقوقی رایگان - وام زنجیره ای بنیاد مسکن

بنده با 2نفر دیگه وام زنجیری بنیاد مسکن برداشتم و 3 نفر به صورت زنجیری ضامن هم هستیم یکی از ما اقساط خود را پرداخت نمی‌کند وبانک هم نه اخطاریه و نه از حقوق وام گیرند و ضامن کسر نمی‌کند فقط من اینجا نمیتونم وام دیگه بردارم یا ضامن بشم شکایت هم نمیتونم بکنم چون از حقوق من بانک برداشت نمیکنه و مسدود هم نمیکنه باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای بانک و وام گیرنده اظهارنامه ارسال کن و موضوغ ضرر وزیانی که متوجه شما شده را ابلاغ کن و 10 روز فرصت بده تا مشکل را حل کنند اگر نشد به بازرسی بانک شکایت کن