مشاوره حقوقی رایگان - مراحل تشکیل پرونده اجرایی

با سلام خدمت شما
ببخشین جهت دریافت افت قیمت خودرو در تصادف از شورای حل اختلاف یک حکم به نفع بنده صادر شده و حدود چهل روز واسه واخواهی و تجدید نظر، زمان از روش گذشته، از همکارتون پرسیدم مراحل بعدی چیه فرمودن الان باید پرونده اجرایی تشکیل بدم.
میخواستم بپرسم این پرونده اجرایی رو در همون شعبه حل اختلاف که رای صادر کرده باید تشکیل بدم یا باید مراجعه کنم به دادسرا؟ همچنین مراحل تشکیل پرونده چجوریه و چقد زمان بر هستش.
ممنون از لطف تون.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. از شورا محل اجرای احکام را سوال کنید . زمان زیادی نمی برد.چند تا کپی و پوشه و رای دادگاه و .... می باشد.