مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالكيت پلاک خودرو

با عرض سلام و خسته نباشيد
من ٣ سال پيش ماشين از يكی از دوستان نزديكم خريداری كردم و تا الان انتقال سند ندادم و به خاطر كارم تو مجتمع فولاد مباركه با همين پلاک تردد ميكردم الان ميخوام ماشينو به نام بزنم ولی اگه فک پلاک كردم روند قانونی ثبت پلاک جديد واسه تردد طولانيه تو مجتمع حالا از شما تقاضا دارم بنده رو راهنمايی كنيد كه چجوری ميتونم پلاک روی ماشينمو از صاحب قبلی انتقال بدم ممنون از راهنماييتون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال می باید با در دست داشتن مدارک قانونی تعویض پلاک ، روال قانونی و معمول فک پلاک مالک قبلی و نصب پلاک جدید را در مراکز تعویض پلاک خودرو و دریافت کارت سبز خودرو و انتقال سند مالکیت خودرو را به نام خود در پیش بگیرید. والسلام

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .پاسخ شما مطابق فرمایش همکار محترم هست .اینکه روند ثبت پلاک در مجتمع طولانی است هیچ تاثیری براین موضوع ندارد.