مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

در قطعه زمینی، 4 واحد آپارتمان ساخته شده، در مرحله ساخت مبلغ 900 میلیون تومان تسهیلات اخذ شده و در عوض بانک، قرارداد مشارکت مدنی با صاحب ملک که سازنده هم هست منعقد و سهم بانک22 درصد تعیین میگردد و کل پلاک نیز در رهن بانک هست سازنده و یا مالک سه تا از واحد ها را میفروشد و یک واحد که معادل22 درصد بانک هست را به عنوان سهم بانک نگه داشته.
آیا اکنون خریداران و متصرفین فعلی میتوانند ضمن حفظ حقوق مرتهن تقاضای اثبات مالکیت و الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و الزام به انتقال سند رسمی و پرداخت خسارات قانونی تقدیم نمایند
در صورت مثبت بودن پاسخ آیا بانک هم باید طرف دعوا قرار داد؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام چون کل ملک در رهن قراردارد بنابراین چنین درخواستی رد می شود. بنابراین علاوه بر موارد فوق باید الزام به فک رهن را نیز به خواسته های خود اضافه کنید، بانک را هم طرف دعوی قرار بدهید