مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی تعقیب

سلام.
نسبت ب شکایت ....... علیه.......مبنی بر افترا و تهدید و ضرب و جرح عمدی قرار موقوفی تعقیب صادرشد.سال97همین شکایت مطرح شد و متهم دردادسرا متهم شناخته شده.ولی شاکی رضایت داد.دوباره بعداز چندسال همین شکایت دوباره مطرح شد. این قرار ب معنای تبرعه شدن متهم است؟یافعلا پرونده مختومه شده تا در فرصت مناسب بازشود؟البته منظورم بعدازاون10روز مهلت قابل اعتراضه بعدازاون اون10روز ممکنه دوباره ب این پرونده رسیدگی شود یان؟اگر فقط با درخواست تجدید نظر بدون مدارک جدیدی اقدام کنند ممکنه اعتراض به نتیجه برسه یا همین قرار بازهم تایید میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق با قانون آیین دادرسی کیفری شاکی تا یکسال پس از اعلام رضایت و صدور قرار موقوفی تعقیب می تواند مجددا از شعبه صادر کننده قرار کیفری تعقیب متهم را درخواست نماید و پس از گذشت زمان اعلامی فوق هیچگونه حقی برای شاکی وجود ندارد .
شاکی تنها در صورت در دست داشتن مدارک محکمه پسند جدید و با عنوان اتهامی دیگر می تواند تقاضای تعقیب مجدد نماید .
در خصوص درخواست تجدید نظر خواهی در صورتی که مدارک جدید و واقعیات جدیدی کشف و ارائه نشده باشد بنابر رویه قضایی موجود در محاکم قرار فوق مجددا تایید می شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رضایت داده عدول از رضایت مسموع نیست مگر جرم تکرار شده باشد که شکایت جدید محسوب شود.