مشاوره حقوقی رایگان - مجازات گوشی مفقودی چیست ولی طرف در شکایت سرقتی گفته

سلام. خسته نباشید. بنده یک عدد گوشی معمولی لمسی که الان دیگه تو بازار فروشنده اش نیست سال 96 قیمتش200 تومن بود خریدم
این گوشیرو یک نفر آورد برای تعمیر بنده صدتومن هزینه کردم و درست کردم ولی چون هزینه تعمیر زیاد شد طرف نتونست پول تعمیرو بده و به من پیشنهاد داد که گوشیرو بردارم بفروشم و پول تعمیرم رو بردارم و الباقیش که 50 تومن اون موقع بو د دادم بهش و چون طرف فامیل و اشنای ما بود کارتن بهم نداد و گفت که کارتنش تو خونه گم شده. بعد یکسال یک نفر شکایت کرده و صاحب واقعی گوشی پیداشده و میگه که گوشیرو دزدین
من سراغ کسی که گوشیرو بهم داده رفتم ایشون گفتن که گوشیرو بچه کوچکش که دوربر ده سال داره از کوچه پیدا کرده و به پدر به دروغ گفته که از بچه های کوچه همینجوری خرابشو خریدم
حالا مجرم کیه. صاحب نوشته سرقت شده در حالی که گم کرده بوده و مبلغ سه چهار برابری موبایل رو از ما میخواد تا رضایت بده فعلن دادگاه وقتش نشده. چیکار کنیم... خیلی ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر واقعا از سرقتی بودن گوشی بی اطلاع بودین کافیه در تحقیقات دادسرا اعلام میکردین که جریان واقعی چیه و طرف رو معرفی کنید و نشون بدین ازلاعی از سرقتی بودن نداشتین و گوشی توسط فلانی به شما تحویل شده