مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فروش گوشی مفقودی

سلام با عرض پوزش بنده به صورت اتفاقی زیر یک ماشین باربری یک عدد گوشی پیدا کردم که نه سیم کارت روش بود نه چیزی بعد داخل سامانه همتا هم نگاه کردم غیر قانونی و رجیستر نشده بود یعنی با توجه به ایفون بودنش گفتم که این قاچاق اومده بعد چند روز اینو فروختم در یک سایتی ولی قید کردم که نمیشه سیم کارت گذاشت طرف بعد دو ماه سیم کارت گذاشت روش پیگیری شد از مراجع قضایی و الان بخاطر این گفتن که شما سارق هستید و به دادگاه کشیده میشید الان مجازاتش چقدره ایا بخاطر اینکه این گوشی غیرقانونی و در شبکه تلفن سرویس نخواهد گرفت یعنی احتمالا به صورت قاچاق وارد شده من میتونم یک نقطه مثبت داشته باشم تو دادگاه؟ سابقه هم ندارم هیچی بار اولم بوده قیمت این گوشی تو بازار 15 تومنه با این مشکلاتی که داره و رجیستر نشدنش قیمتش حدودا 7 تومنه ولی طرف گفته قیمت گوشی من 15 تومنه من در قبال این ارزشی که طرف به دروغ گفته باید چیکار کنم؟
اون شرکت باربری هم من چند ماه پیش توش کار میکردم الان طرف هم از من شکایت کرده هم از اون شرکت میگه خیانت در امانت کردن یا با من همکاری کردن که مثلا این گوشی رو من بفروشم براشون ایا برای اون شرکت مشکلی پیش میاد ؟
بعد اون تهرانیه که مندبهش گوشی رو فروختم میگه گوشی رو برمیگردونم ولی صاحب گوشی میگه من گوشی رو نمیخوام درخواست مبالغ بالا و زیاد میکنه میگه 50 میلیون تومن میخوام یا شریکش میگه 25 تومن میخوام

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نوشته شما را مطالعه کردم برای اینکه بخواهید از خودتان رفع اتهام کنید راه هایی وجود دارد لیکن نیازمند گفت و گوی متقابل می باشید در صورت تمایل با بنده از طریق سایت تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رصایتشونو جلب کنید تا برن شکایتشونو پس بگیرن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

اگر جرم سرقت احراز گردد مجازات حبس خواهد داشت

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
شما حق فروش نداشتید هر چند ثابت شود گوشی قاچاق است .
منتظر مجازات باشید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خرید و فروش اموال مسروقه جرم است اما مفقودی خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
موضوع شما مطالعه شد اما نیازمند گفتکو است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در سرقت باید رد مال صورت بگیرد گوشی را به وی تحویل دهیدتا‌صورتجلسه شود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در هرحال شما حق فروش گوشی را نداشته اید و در صورت عدم اثبات یافتن به اتهام سرقت محکوم می گردید توصیه می گردد گوشی را عودت داده و رضایت شکات را جلب نمایید

یک وکیل :

با سلام
سعی کنید رضایت شکات را اخذ نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اذن و حق فروش نداشته ايد ؛ جلب رضايت ننماييد محكوم خواهيدضد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد