مشاوره حقوقی رایگان - گذر بزرگراه از وسط زمین شخصی

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای مجرب و عزیز

ما یک قطعه زمین در شهر تهران داریم .
که متراژ بالایی داره و چندین دهه به حال خودش رها شده بوده .
و این اواخر که به سراغ زمین رفتیم ، مشاهده کردیم که دقیقا از وسط زمین ، بزرگراه رد شده !
لازم به ذکر هست که مدارک کاملی در اختیار داریم که مالکیت ما را اثبات میکند ( مالکیت شخص ) و زمین سابقه انتقال مالکیت به هیچ ارگان و یا نهاد و حتی دولت را نداشته است و حتی یک متر از زمین قبلا توسط مالک فعلی و وکلایش فروخته نشده ...

میخواستم ببینم بخاطر ساخت اتوبان در داخل ملک ما ، با چه عنوان باید از دولت شکایت کنیم و دولت چگونه جبران خسارت خواهد کرد ؟ پول زمین را پرداخت میکند یا اینکه ملک معوض میدهد ؟

لازم به ذکره که سند مالکیت ما به سال 1344 برمیگردد در حالی که اتوبان مذکور در سال 1361 آغاز به ساخت شده و در سال 1364 به بهره برداری رسیده است .
و طبق نامه گردش سندی که از اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک گرفتیم ، دولت نتوانسته برای آن قسمت از زمین که اتوبان ازش عبور کرده ، سند بگیرد و مستندسازی کند .

لطفا راهنمایی بفرمایید . تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظرم برای این کار لازمه از وجود وکیل استفاده کنید.
با این حال عرض می کنم، کسی که سند بنامش هست یا وکیلش، اول باید تامین دلیل کند، بعد با تامین دلیل دادخو است مطالبه وجه بابت ارزش زمین برده شده با ارجاع امر به کارشناس را تقدیم کند. برای ارائه توضیحات بیشتر لطفا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه وجه زمین علیه وزارت راه و شهرسازی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و خسارت را بگیرید