مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه جریمه تاخیر در تخلیه مسکن توسط مستاجر بعد از توافق شفاهی

سلام و عرض ادب.

بنده یک منزلی دارم که 3 دنگ آن به نام بنده و 3 دنگ آن به نام پدرم هست. این تنها منزلی هست که بنده دارم و به تازگی ازدواج کردم و خودم میخوام در اون مسکن ساکن بشم. مسکن رو اجاره دادیم و در سامانه معاملات املاک هم ثبت شده و کد پیگیری دارد. اتمام قرارداد خرداد امسال بود و با توجه به این که مستاجر تمایل به نشستن چند ماهه داشت و شرایط من هم در خرداد آماده نبود بصورت شفاهی توافق کردیم که ایشان مبلغ اجاره را افزایش دهد و 3 ماه دیگر هم بشیند. الان 3 ماه تموم شده و مستاجر نمیخواد که بلند شود. مبلغی که بابت جریمه تاخیر بابت تخلیه مسکن در قرارداد نوشته شده، بیشتر از مبلغ توافق شده بابت اجاره این 3 ماه است. آیا من میتوانم متناسب با آخرین قرارداد مبلغ جریمه را بابت هرروز تاخیر بعد از این 3 ماه مطالبه کنم یا با توجه به این که شفاهی مبلغ جدیدی بابت اجاره این 3 ماه توافق کردیم آن قرارداد از اعتبار ساقط است؟

باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شما باید دادخواست صدور دستور تخلیه بدهید بعد اگر دستور تخلیه صادر شد ودیعه وی را به حساب سپرده دادگستری واریز کنید بعد دادخواست مطالبه خسارت بدهید به همین آسانی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد