مشاوره حقوقی رایگان - ارث

من حدود 5سال پیش بدلیل عدم سلامت عقل که ناشی از مصرف مواد مخدرشیشه بود در یک برگ کاغذ نوشتم و امضا نمودم که من هیچ گونه ارثی از پدرم نمیخواهم حال پس از گذشت چندسال که ترک کردم و این برگه بدست یکی از برادرانم افتاده و مرا با آن به عدم تعلق ارث تهدید میکند آیا بنده از ارث محروم میباشم ؟ ضمنا پدرم این نامه را قبول نداشت

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام می توانید تقاضای ابطال آن سند را بخواهیدو حتی می توانید نسبت به تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث اقدام نمائید و سپس اگر به این سند استناد کردند تقاضای ابطال آن را بخواهید و نیز می توانید به اتهام سوء استفاده از ضعف نفس شما که مصداقی از خیانت در امانت است شکایت کیفری مطرح کنید