مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد پرداخت بدهی

باسلام و وقت بخیر
بنده سال 93 مبلغی رو به شخصی قرض دادم و اون شخص با گذشت 8 سال هنوز دینش رو ادا نکرده ، اگه الان دادخواست بدم برا گرفتن طلبم دیرکرد به مبلغ طلب تعلق میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

از تاریخ مطالبه خسارت دیرکرد تعلق می گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید
خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست محاسبه می شود.
مگر اینکه قبلا اظهارنامه ارسال کرده باشید که در این صورت خسارت تاخیر از تاریخ ارسال اظهارنامه محاسبه می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد