مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط موجر

با سلام
بنده در تاریخ21/5/1401 یک واحد مسکونی رو اجاره کردم و قرارداد نوشتیم،مبلغی رو هم به عنوان پیشپردات به مالک دادم،ملک دارای مستاجر بود و از مستاجر هم رسید تخلیه و تحویل گرفت مالک،الان مستاجر میگه تخلیه نمیکنم به مالک هم میگم که با همون رسید میتونی تخلیه بگیری براش میگه من انجام نمیدم و بیا فسخ کنیم،من هم نمیتونم خونه پیدا کنم دیگه،سوالم اینه که باید چکار کنم که بتونم ملک رو تحویل بگیرم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام مالک به تحویل مال الاجاره را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد اگر طرفین امضاء کرده باشند می توانند دادخواست بدهید.
توجه داشته باشید تا بتوانید حکم بگیرید و کارهای قانونی را انجام دهید ممکن است ماه ها طول بکشد.
بنابراین بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول براش اظهارنامه ارسال کنیدبعد اگر یک نسخه از قرارداد اجاره در دست شما هست ، دادخواست الزام به تحویل مورد اجاره را خطاب به شورای حل اختلاف محل بدهید.