مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از خانه

سلام چند وقت پیش یک زن ومرد بعنوان مسافر خانه بنده رواجاره مکنند به مدت دوشب خانم بنده وسایل داخل منزل روجمع نمکنه ومیگه وسیل شوهرم امد میاد مبره اقاوخانم ازسادگی همسر بنده سواستفاده مکنند حدود40 ملیون وسایل خانه وخوردریزهای قیمتی روازخانه. خارج مکنند
بنده شکایت کردم سارق حدود 10 دوازده شاکی داره .سارق درگرگیری پلیش بدرک واصل میشه خانمش بعد ازچند روز دستگیر باچنددنفر دیگر مکنند حالا مابلاتکیف موندیم
اگاهی میگه ازدست ماخارج است. دادگاه هم
خبرتون مکنیم تکلیف اموال ما چی میشه ‌‌‌ه چند نفر وسایلشون پیدا شده ولی سایل به سرقت رفته من هیچ
خانمش گفته من دخالت تو سرقتهانداشتم
حالا تکلیف مال باخته ها چطور میشه
چطورپیگیر بشیم که به اموالمون برسیم
ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از انوال متوفا چیزی باقی مانده باشد می توانید توقیف نمایید .

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام اگر خانمش در سرقت مشارکت داشته باشه با ارائه مستندات شما محکوم میگردد.