مشاوره حقوقی رایگان - گوشی موبایل

سلام،ببخشید بنده سالها با آقایی نامزد بودیم که البته الان رابطه ای نداریم چون تازگیا متوجه شدم ایشون کارش اخاذی و فریب دختران جوان هست به اونا قول ازدواج میده و ازشون به بهانه اینکه بیماری داره اخاذی میکنه. که از خود بنده هم مبالغی رو گرفتن.علاوه بر اون به مناسبتی من یک موبایل براش هدیه گرفتم که به نام خودم هست و کارتنش پیش منه میترسم با سابقه ای که ایشون داره برام مشکل درست کنه چکار باید بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.و چطور مبالغی که ازم طی این سالا گرفته رو میتونم ازش پس بگیرم؟ ا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
امکان احقاق حقوق مالی شما متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رسیدی برای پرداخت ها دارید دادخواست مطالبه وجه طلب دهید و در مورد سیم کارت بهتر است اقدام کنید زیرا هر عمل مجرمانه ای با ان سیم‌کارت انجام دهد به نام شماست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید دلایل قانونی بر پرداخت داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید
و شما میتوانید دادخواست استرداد مال و مطالبه وجه را اقامه نمایید