مشاوره حقوقی رایگان - قانون آیین دادرسی مدنی اعاده دادرسی

باسلام و دعای خیر
در دعوی حقوقی شعبه 11 دادگاه حقوقی برای مطالبه حدنصاب مالکانه پلاک 149 فرعی علیه مسکن و شهرسازی اقدام کردم که کارشناسان 40./. درصد حق معابر و شوارع کسر و سپس باقیمانده را به نسبت سهم اینجانب محاسبه و طبق حکم صادره شعبه 3 تجدیدنظر قطعی و دریافت نمودم
اخیرا در دعوی حقوقی شعبه 10 جانشین همان شعبه 11 مطالبه حدنصاب مالکانه پلاک 142 فرعی علیه مسکن و شهرسازی میزان 46 ./. درصد حق معابر و شوارع کسر و سپس میزان حدنصاب مالکانه سهم اینجانب محاسبه و طبق حکم صادره از شعبه 2 تجدیدنظر بنفع من صادر شده و در حال دریافت هستم و مهلت ابلاغ حکم تجدیدنظر 20 روز نشده و عملیات اجرائی شروع نشده است
آیا به استناد دو حکم و دو نوع محاسبه میتوانم تقاضای اعاده دادرسی تقدیم نمایم به کدام بند از ماده 426 ق استناد نمایم
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خير موردتان اعاده دادرسي نيست اگر يك موضوع واحد با دو راي متفاوت باشد در صلاحيت ديوان جهت صدور راي وحدت رويه است