مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با سلام
من یک پرونده ای داخل دیوان عدالت اداری داشتم که رای بدوی به نفع من صادر شد ولی سازمان طرف شکایت اعتراض زد روی رای که برود داخل تجدید نظر دیوان عدالت اداری جهت رسیدگی و نقض رای بدوی شعبه دیوان عدالت اداری
سوال اول
آیا شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری دوباره تبادل لایحه انجام می دهد و یا یکسره با توجه به دادخواست سازمان طرف مقابل اقدام به صدور رای می کند
سوال دوم
آیا باتوجه به اینکه شعبه بدوی دیوان رای را به نفع من صادر نموده با توجه به اعتراض سازمان طرف شکایت پرونده رفته داخل شعبه تجدید نظر دیوان می توانم یک لایحه دفاعیات نوشت که چند تا خواسته جدید مطرح کنم داخل پرونده که شعبه تجدید نظر نسبت به خواسته های جدید من هم اظهار نظر کند

سوال سوم
ایا شعبه تجدید نظر دیوان عدالت در هنگام تبادل لایحه با توجه به اینکه سازمان طرف شکایت اعتراض زد روی رای بدوی آیا یک نسخه از دادخواست اعتراض را برای من ارسال می کند یا نه
که من براساس متن دادخواست اعتراض اقدام به نوشتن لایحه دفاعیه کنم
با تشکر

پاسخ ها :

تبادل لایحه دیوان عدالت اداری