مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به قتل

با سلام نامزدم که یکی از بستگان نزدیک مان هست یک پسر از همسر اولش که ازش جدا شده بود داشته و یه مدت دچار افسردگی شدیدی شده بود که دکتر برایش دارو های ضد افسردگی تجویز کرده بود و اون دو هفته دارو هارو استفاده میکرده و همیشه افکار خودکشی داشته و ازش پیش من حرف میزده که از زندگی خسته شده و خونه ما هم خیلی رفت و امد داشته و ایشون در خانه ما فوت میکنند . در اون لحظه قبل از اینکه نامزدم در خانه ما فوت کنند حالش بد میشود و ما به اورژانس زنگ زدیم و همسایه را خبر کردیم که خانه بیایند و کمک مان کنند توی اون لحظه همسایه با نامزدم صحبت میکنه که هوشیار بمونه تا اورژانس بیاد اما قبل از اورژانس نامزدم فوت میکنه و دکتر اورژانس میگه که علت فوت طبیعی بوده و اون موقع پیش پلیس رفتیم با پسر نامزدم و از ما بازجویی کردن و پسرش از من شکایتی نداشته که تو خونه ما این اتفاق افتاده حالا بعد از 8 ماه از یکی شنیدم که پسر نامزدم میخواد از من شکایت کنه به علت مشکوک بودن به فوت پدرش و به من تهمت میزنه که پدرش رو کشتیم چون تو خونه ما این اتفاق افتاده و پسرش کلا چون من نامزد باباش بودم مشخصه با من بد بوده و دنبال بهونه میگرده برای اذیت من حالا با این وجود ایا این تهمت بر من وارد میشه؟ و من باید چیکار کنم برای اینکه بی گناهی ام رو ثابت کنم؟ باتوجه به اینکه من با نامزدم عقد نکرده بودیم.... ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه شکایت ، دادگاه به موضوع رسیدگی می نمایید و نظریه پزشکی قانونی را اخذ خواهد کرد و دادگاه اصولا بر اساس نظریه پزشکی قانونی رأی صادر خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب نظریه پزشکی قانونی دارد و قاضی بر طبق ان تصمیم میگیرد