مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام.
من چندین سال پیش از همسرم بصورت توافقی طلاق گرفتم و پسرم پیش من زندگی میکند و من هم مجددا ازدواج کردم. حالا که میخواهم فرزندم را در مدرسه ثبت نام کنم (متوسطه دوره اول) از من برگه حضانت میخواهند و بنده هیچ مدرکی جز طلاق نامه ندارم و از همسر سابقم هم اطلاعی ندارم. حالا باید چکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر داخل طلاقنامه نوشته شده است آنرا به مدرسه ارائه دهید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه پسرتان به بلوغ رسیده است ازتحت حضانت خارج است
دررای طلاق توافقی وضعیت حضانت اطفال راهم نوشته است به دادگاهی که گواهی عدم امکان سازش طلاق توافقی صادرکرده است هم می توانید مراجعه کنید ویک نسخه از رای رابکیرید