مشاوره حقوقی رایگان - حکم کارگزینی

با سلام من سال 97 با مدرک کارشناسی در استخدام آموزش و پرورش شرکت کردم. ولی دارای مدرک فوق لیسانس بودم اون موقع. ولی در زمان تحویل مدارک،مصاحبه ی تخصصی و گزینش و مراجعه به محل خدمت برای تکمیل فرم گفتم و نوشتم که فوق لیسانس هستم .ولی مسئول کارگزینی محل کارم آدرس دانشگاه لیسانس را برای استعلام از من گرفتن و گفتن نباید با لیسانس شرکت می کردی و دیگه چیزی نگفت .
بعد از گذراندن دوره ی مهرت آموزی در دانشگاه فرهنگیان و قبولی در آزمون جامع مشغول کار شدم و آذرماه 98 حکمم رو زدن با مدرک فوق لیسانس .
من با خیال اینکه مدرک فوفم رو قبول کردند کاری انجام ندادم و چیزی نگفتم .
ولی الان تو سامانه ی رتبه بندی دیدم که مدرکم رو فوق لیسانس زدن ولی تاریخ اخذ مدرک کارشناسی رو برام زدن .
به کارگزینی اطلاع دادم ولی نمی دونم چه چیزی در انتظار من هست .
استرس دارم که بگن چرا با لیسانس شرکت کردی
و اینکه چرا اطلاع ندادی تو حکمت فوق لیسانس زده شده
چکار باید بکنم ؟
تشکر

پاسخ ها :

حکم کارگزینی