مشاوره حقوقی رایگان - جرایم تلگرامی

سلام دوستان. لطفا کمک کنید
اگر شخصی در تلگرام مزاحممان شود و قبل از اینکه شکایت کنیم ازش دیلیت اکانت کند و به پیامهایش دسترسی نداشته باشیم ولی شماره اش را بدانیم آیا امکان طرح شکایت و موفقیت وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

متاسفانه به دلیل دلیت اکانت نمیتوان پیگیری کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.