مشاوره حقوقی رایگان - دیلت اکانت تلگرام

سلام خسته نباشید
یک شخصی رفته پی وی یه آقایی و گفته که دوست منه و کلی اطلاعات از من داشته و فحش داده و بعدشم دیلت اکانت کرده
حالا اون اقا اومده به من میگه دوست توعه و پی وی منو به گفته خودش داده پلیس فتا و گفت برام ابلاغیه میاد منم دیلت اکانت کردم
امکانش هست پلیس فتا همچین چیزیو بتونه ردیابی کنه و ادرس پیدا کنه از شخص؟ یا شماره تلفن؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با کارهای تخصصی پلیس فتا امکان کشف موضوع هست .