مشاوره حقوقی رایگان - چک امانی

با سلام
بنده چکی را به مبلغ 60 میلیون تومان در سال 80 به صورت امانی در اختیار شخصی قرار داده ام که به دلیل مشکلات شخصی اقدام به تصرف مرغداری بنده کند تا سایر اشخاص که به دلیل بدهی شریک بنده نیز اقدام قانونی کرده بوند تصرف ننمایند.
شخص چک را دریافت و اقدام نمی نماید و در سال 90 چک را مطالبه می نماید و سرقفلی مغازه ای که به صورت شراکتی می باشد را با آن چک توقیف می نماید.
با توجه به محکوم شدن بنده در دادگاه و دادگاه تجدید نظر به پرداخت چک تضامنی بنده چند سوال دارم ؟
1-اکنون با وجود سه شهود که به تازگی کشف شده اند و در هنگام تحویل چک حضور داشته اند ، می توان طرح دعوی کرد و درخواست استرداد و یا ابطال چک را نمود؟
2-با توجه به مصادره ملک سر قفلی در سال 90 آیا تاخیر تادیه شامل حال چک پس از آن تاریخ نیز می شود و یا خیر ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

باید بررسی شود سریع تر. موردی که فرمودید(پیدا شدن شهود یا مدرک جدید) از موارد اعاده دادرسی است.