مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث از برادر

سلام برادر من سال 73 مبلغ سه میلیون تومان پول نقد را با سیاست خودش از مادرم دریافت نموده که پول منزل آنها بوده است و با گذشت این چند وقت با پول چند تا برادر و خواهرم را راضی نموده که شکایتی انجام ندهند و به تازگی آخرین برادرم نیز با مبلغ خیلی ناچیز راضی نموده و از وی خط و امضا گرفته و وی را به دفترخانه برده است تا کاملا قانونی شود
در ضمن با وی صحبت‌نموده و از دادن سهم الارثی که همان سه میلیون تومان میباشد که در زنده بودن مادرم از وی گرفته است تا برایش منزل تهیه کند و پول را همانطور برده است از دادن سهم الارث من امتناع نموده
راهکار چیست؟
آیا با شکایت درست میشود؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر مدارک و یا مستنداتی داشته باشین بله میتوانید دعوی مطرح کنین ولی با توضیحات حضرتعالی احتمال ضعیف دارد