مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل در اموال منقول و غیر منقول

من و چند خواهر و برادرم بعد از مرگ مادرم که بر اثر تصادف از دنیا رفتند .در همان روزهای اول مراسم فاتحه یعنی 10اسفند 1380 (برادر میانی از همه ما وکالت بلاعزل اموال منقول و غیر منقول گرفت )که دنبال رضایت به راننده مقصر که برادر کوچکان بود برودو مابقی امورات مربوط به املاک را انجام دهد که بعد سهم الارث مارا بدهد . اما متاسفانه بعد از مدتی خانه مسکونی را به نام برادر کوچکمان زد و دو زمین هم داشتیم که آنها را هم فروخت و این جور مشخص است که بین خودش و سایر برادران تقسیم نموده است و هیچ سهمی به خواهران نداده و اعلام نمود می توانید شکایت کنید شما هیچ سهمی را ندارید چون همه اموال را به وکالت به من داده اید .آیا ما می توانیم (با وجود گذشت 20سال از آن ماجرا )با شکایت به سهم خودمان برسیم .لطفا به خاطر رضای الهی و بدست آوردن حقوق از دست رفته راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ‌حتما
طبق قانون داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نمیباشد
وکیل مکلف است که مصلحت موکل را رعایت نماید

اگر وکیل اموال را به دیگری انتقال بدهد وکیل مکلف است که ثمن
معامله را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی به موکل مسترد نماید
و شما میتواند دادخواست مطالبه ثمن معامله را طبق قیمت روز اقامه نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر امکان پذیر است