مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

با سلام خواستم منظورش چیه؟ لطفا کمک کنید. پرونده کلاسه ............... ردیف فرعی 2 شماره بایگانی ....... با علت طرح اجرای حکم و موضوع خواسته های اعسار از پرداخت هزينه دادرسی و مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه مهريه و محکومیت های پرداخت مهريه - سكه و محكوميت مدنی- حكم به پرداخت وجه نقد به شعبه اجرای احكام مدنی بخش چهاردانگه ارجاع و در تاریخ 16/04/1398 ثبت گردید
3-در تاریخ 16/04/1398 وقت نظارت برای تاریخ 28/06/1398 تعیین گردید.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به این معنی است که پرونده اجرایی تشکیل شده است و محکوم له پی گیر وصول مطالبات و یا صدور برگ جلب است