مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام
حدود 2400 معلم با مدرک PhDدر آموزش و پرورش کار می کنند. مطابق ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت:

"ماده 8 ـ حقوق و فوق العاده شغل دارندگان مدارك تحصيلي دكتري و فوق ليسانس و مدارك همطراز از لحاظ استخدامي ، كه در مراكز و يا واحدهاي آموزشي ، مطالعاتي و تحقيقاتي دستگاههاي مشمول اين قانون اشتغال به كار دارند نبايد از هشتاد درصد (80%) مجموع حقوق و فوق العاده شغل كاركنان مشابه مشمول قانون اعضاي هيات علمي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كمتر باشد ."
نبایستی حقوق این معلمان کمتر از 80 درصد اعضاي هيات علمي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي باشد.
در سال 1396 این قانون باطل شده و قانون مدیریت خدمات کشوری جایگزین شده که هیچ ماده مشابهی در ان گنجانده نشده است.
سوال ما از شما اینست که بر چه اساسی ما می توانیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم و به حق و حقوق خود برسیم
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر ماده مذکور نسخ نشده است بر اساس همان قانون می توانید اقدام کنید.