مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن در صورت ازدواج مجدد مرد

با سلام
من 18 سال هست که ازدواج کرده ام و یک فرزند 13 ساله دارم
همسرم چندین بار خیانت کرده و هر بار اظهار پشیمانی کرده و برگشته ولیکن از حدود 3 الی 4 سال پیش یک زن را به عقد موقت خودش درآورده و زمانی که من متوجه شدم ابتدا قول داد اون زن رو ول کنه ولی مجدد بعد از دو ماه رفت دنبال اون و الان براش خونه گرفته و معمولا بیشتر اوقات با اون زن هست در این مدت تنها کاری که برای من و پسرم انجام داده اجاره خونه بوده و بقیه هزینه های زندگی رو خودم تامین کردم و ایشان اصلا تعهدی به زندگی ندارن و اینکه چون میدونه من از واژه طلاق متنفرم با این کلمه منو عذاب میده ، من میخواستم چند تا مورد رو بدونم
اول اینکه نفقه خودم و پسرم رو چطوری پیگیری کنم ؟
دوم اینکه با توجه به شرایط عقدنامه الان حق طلاق رو می تونم بگیرم؟
سوم اینکه می تونم از ایشون و اون خانم بخاطر بی عدالتی در حق خودم و فرزندم شکایت کنم ؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورتیکه شوهرتان نفقه پرداخت نمی کند می توانید کیفری وحقوقی ازایشان شکایت کنید
همچنین می توانید ازشرط وکالت درطلاق استفاده کنید وجداشوید

پرسشگر :

با عرض سلام مجدد
مراحل شکایت حقوقی و کیفری رو می تونید توضیح بدید لطفا
ضمنا ایشان اغلب اوقات خونه نمیاد و این موضوع باعث ناراحتی و پرخاشگری پسرم شده می تونم حقوقی پیگیری کنم؟
با تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همه این موارد را می توانید با استخدام وکیل صورت دهید توضیح این موارد بسیار طولانیست

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

1.برای مطالبه نفقه دادخواست نفقه به شورای حل اختلاف بدهید
2.الان حق طلاق با توجه به ازدواج همسرتان برای شما ایجاد شده
3.خیر شکایت کیفری نمی تونین بکنین ولی از همسرتان برای رعایت حق قسم ( رعایت عدالت در همخوابگی) می تونین دادخواست بدین

پرسشگر :

سلام مجدد
من واقعا گیج شدم نمیدونم میتونم شکایت کیفری بکنم یا خیر؟
ضمنا میخواستم مبلغ نفقه خودم و پسرم رو بدونم چقدر میشه ( حقوق ثابت ماهیانه اش 3 میلیون هست)
و اینکه ایشان میتونن اجاره خونه رو پرداخت نکنن و به عبارتی از گرفتن خونه اجتناب کنن بخاطر اینکه نفقه میدن( البته هنوز من اقدامی در اینصورت نکردم)
و سوال آخر اینکه اگر حق قسم رو رعایت نکنه آیا مجازاتی داره؟
ممنون

پرسشگر :

سلام و وقت بخیر
همسرم حدود سه چهار سال هست یک زن رو صیغه کرده و وقتی هم من متوجه شدم کار حقوقی انجام ندادم علیه ایشون حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه من اعتراض یا شکایتی ثبت نکرده ام ایشون میتونه اون زن رو عقد دائم بکنه یا خیر؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست نفقه بدهید / در صورت اثبات عسر و حرج بلی / خیر موجبی برای شکایت نیست