مشاوره حقوقی رایگان - زنان خود سرپریت

سلام کارمند هستم سرپرست خودم و فرزندم سه سال پیش به صورت صیغه به عقد مردی در آمدم که دو فرزند داره با ما زندگی نمیکنه فقط به صورت حامی است. از کسر ساعت زنان سرپرست استفاده می‌کردم اداره متوجه رابطه ما شده و کسر ساعت را از روی پرونده ام برداشته در صورتی که این آقا طبق شرایط با دختراش است و هیچ تعهد مالی و زمانی ندارند. در ضمن جانباز اعصاب است و شرایط روحی مناسبی نداره میتونید کمکم کنید که طبق بخشنامه یا تعریفی قانونی بتوانم به اداره ارائه دهم که بتوانم هنوز از کسر ساعتم استفاده کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

در صورتی که سازمان مربوطه مستندی در خصوص عقد متعه شما ندارند شما میتوانید همچنان بهره مند باشید