مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی در sms

با سلام فردی به بنده sms داده ناشناس و فحش ناموصی کشیده شکایت کردم و اگه فرد به پرداخت با جریمه نقدی محکوم بشود و ان را به طور کامل هم پرداخت بکند در پرونده‌ اش به خاطر همین جرم ثبت خواهد شد ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوالتان مبهم است
تمامی سوابق کیفری افراد در سجل کیفری ایشان ثبت می گرددو پس از سپری شدن مدت مشخصی از سجل کیفری ایشان پاک می شود .