مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی

سلام
بنده از طرف خانمی مورد فحاشیه ناموسی در پیامک قرار گرفتم و از ایشون شکایت کردم و به شورای حل اختلاف ارجاع شد.هردومون رفتیم اونجا و ایشون تعهد دادن که دیگه مزاحم بنده نشن و منم رضایت دادم اما فرداش مجدد به من زنگ زدن و تهدید کردن.
میخواستم بدونم میتونم دوباره شکایت کنم ازشون و پیامک های قبلی رو به عنوان مدرک به دادسرا ارائه بدم یا نه؟
یا اینکه چون رضایت دادم دیگه اون پیامکا هیچ ارزشی نداره
ممنون

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام مجددا می تونید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید مجددا شمایت کنید و از ان مدارک و پیام ها برای شکایت قبلی استفاده کنید و عنوان کنید که علی رغم رضایت در پرونده قبلی باز هم ادامه داده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت مرحمت و تهدید می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت مزاحمت و تهدید می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب امکان شکایت برای شما مجدد نیز وجود دارد و با توجه به نوع کلمات مجازات تعیین می‌شود کلمات بسیار مهم است همچنین میتوانید در این خصوص وکیل نیز داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مجددا شمایت کنید و از ان مدارک و پیام ها برای شکایت قبلی استفاده کنید