مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن ملک

با سلام بنده ملکی از شخصی با وکالت و تعهدی که داشتم و طی مراحل الزام به سند ملک در دادگاه انجام و طرف محکوم شده به انتقال سند با رعایت حقوق مرتهن چون ملک در رهن بانک میباشد ، در حال حاضر سند از طریق رای اجرائیه به اسم بنده اما با رعایت حقوق مرتهن و در سند نوشته که تا آخرین قسط باید در رهن باشد آیا میتوانم ملک را فک رهن نمایم ، چون در وکالت و تعهد ثبتی نسبت به ملک به من داده کارهای بانکی و غیره را انجام بدم ایا میتوانم خودم کل وام را پرداخت نمایم و فک رهن کنم بعدا مطالبه کنم تا بتوانم ملک را به شخص دیگری انتقال بدم لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید حق بانک را پرداخت کنید و فک رهن نمایید . اینکه بتوانید این مبلغ را از فروشنده بگیرید تابع شروط و مفاد مبایعه نامه است .