مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام . به من ی نفر بدهکار بود من ی سال صبر کردم بعد ازش شکایت کردم بعد گفت ندارم آقای قاضی براش قسط بندی کرد گفت هرماه سر این تاریخ باید پرداخت کنی وگرنه ی ماه دیر بشه می‌تونه بیاد بگه و ازت کل پولو با سودش بگیره ازت حالا این ماه پرداخت نکرده میگه بچه دار شدم نتونستم میگم به من مربوط نمیشه شما باید پرداخت می‌کردید میگه یکشنبه میرم به قاضی میگم ،،گفتم من حتما زودتر میرم به نظر شما آقای قاضی چی میگه

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

قاضي اظهار نظري در اين خصوص ندارد شما مي توانيد از طريق اجرا درخواست جلب نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدهکاری که برای پرداخت بدهی او ، مهلت ، تعیین شده و یا اینکه بدهی وی ، قسط بندی شده باشد ، اما در زمان مقرر ، اقساط اعسار خود را پرداخت نکند ، بنا به تقاضای طلبکار ، حبس یا زندانی خواهد شد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام با مراجعه به اجرای احکام درخواست جلب ایشان نمایید