مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تعدیل

سلام. اگر فردی که اعسارش پذیرفته شده و اقساطش هم تقسیط شده باشد فقط پیش پرداخت و چند قسط از بدهی خود را پرداخت کند و متواری شود و نتوانیم او را پیدا کنیم می توانیم حقوقش را توقیف کنیم و یا میتوانیم کاری کنیم که به صورت خودکار از حقوقش هر ماه مبلغ قسط به حساب ما بیاید لطفا راهنمایی کنید لطفا راهکار بدین که دقیقا باید چیکار کنیم چون ما دیگه واقعا پولی نداریم که وکیل بگیریم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق اجرای احکام درخواست خود را بدهید کارت ملی وی را هم‌میتوانید درخواست دهید مسدود شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله درخواست حکم جلب و
توقیف حساب های بانکی ایشان را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید تمام اموال و حساب های بانکی ایشان را توقیف نمایید و  درخواست جلب نیز داشته باشید