مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشين ليزينگ

سلام من ماشين ليزينگ از مديران خودرو و زيرمجموعش ... خريداري كردم
و پس از ١٠ ماه فروختم،با اينكه براي فروش مجاز نبودم
نفر خريدار هم به يك كلاه بردار فروخت ماشين رو كه ظاهرا تعداد زيادي شاكي داره و كارش كلاهبرداريه
نفر سوم ماشين رو تعويض پلاك كرد و فروخت و تاحالا بين ٥ نفر دست به دست شد
سوال اينجاست ايا ميشه وقتي ماشين قسطيه تعويض پلاك كرد؟؟ و بنده الان بايد چيكار كنم
قسط پرداخت نشد و چك برگشت خورد حسابام مسدود شد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در مقابل شرکت مسئول هستید و باید اقساط را پرداخت کنید .
بعد از پرداخت اقساط طبق قرارداد می توانید از خریدار شکایت کنیدد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از نظر قانون می توانستید خودرو را به فروش برسانید طرف مقابل میتواند شکایت کند