مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

با سلام بعد از اینکه دادگاه مهریه را تقسیط کرد علاوه بر اقساط مهریه نفقه هم تا تمام شدن مهریه باید پرداخت شود یا بعد از اقساط مهریه نفقه دیگر وجود نداره الان هم در دوران عقد هستیم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

در صورت تمکین زوجه نفقه تعلق میگیرد مگر در ناشزه بودن زوجه و یا فسخ و طلاق در نکاح

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که زوجه از حق حبس خود استفاده نموده باشد برابر قانون وشرع متاسفانه زوجه می تواند مهریه ونفقه را مطالبه کند وتمکین هم ننماید ودادگاه نیز حق را به وی می دهد . موفق باشید