مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زمین در طرح هادی

با سلام
زمینی مزروعی دارم که قسمتی از آن در طرح هادی روستا قرار گرفته است. بخشی از آن واگذار گردیده و ساخت و ساز صورت گرفته است، اما قصد ساخت و ساز ما بقی آن را ندارم و قصد حفظ کاربری مزروعی آن را دارم. آیا بنیاد مسکن و یا کمیسیون ماده 99 می توانند علیرغم میل من برای حفظ کاربری مزروعی در آن خیابان عبور دهند یا خیر؟ بنده هیچگونه تعهد و یا واگذاری زمین به بنیاد تحت عنوان خیابان ننموده و درخواست ساخت وساز نیز ندارم .زمین دارای سند تک برگ و نقشه کاداستر می باشد. در گذشته نیز شکایتی مبنی بر وجود راه در این زمین انجام شد که شکایت هم در دادگاه بدوی و هم در دادگاه تجدید نظر استان رد شد و حکم به نبود مسیر در زمین دادند و تاریخ صدور حکم مربوط به قبل از تصویب طرح هادی روستا بوده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت نیاز می توانید از طریق دیوان محترم اداری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
بنیاد مسکن نمیتواند بدون موافقت مالک ، در زمین اشخاص کوچه عمومی قرار بدهد

و اگر در طرح جامع تفضیلی روستا ، بدون موافقت مالک ، مقداری از زمین اشخاص ، برای کوچه عمومی قرار داده بشود مالک میتواند قیمت روز زمین را طبق نظر کارشناس مطالبه نماید

و شما باید دادخواست مطالبه قیمت زمین را مطرح نمایید و ..